Politiek

PvdA kopstukken verlaten Haagse gemeenteraad

Henk Kool

 

Nadat wethouder Marnix Norder besloot uit de gemeenteraad te stappen, heeft ook wethouder Henk Kool vandaag laten weten zich niet meer verkiesbaar te stellen bij de komende gemeenteraadverkiezingen in 2014.
Een toelichting geeft hij niet.


 

Rabin Baldewsingh

 

Wel zijn nieuwe lijsttrekkers bekend gemaakt.
Vandaag liet stadsdeelwethouder van Escamp Rabin Baldewsingh weten, dat hij er graag voor zou gaan. Op Twitter laat hij weten: ” Om elkaar geven en delen. Dat is mijn leus voor het lijsttrekkerschap van de PvdA in 070. Ja, ik ga er voor! Nu die 50 handtekeningen nog.”

Eerder stelden de raadsleden Jos de Jong, Marieke Bolle en Gerard Verspuij (heel opmerkelijk omdat hij zich als enige tegen het Spuiforum keerde) zich al kandidaat voor het lijsttrekkerschap van de PvdA.
Het zal voor de PvdA een zware dobber worden gezien de landelijke politiek, maar ook wegens het debacle rond het Spuiforum.

Please follow and like us:

2 reacties

 • Ferry

  De grafsteen kan al ingebeiteld worden …rip P v d A 1948 – 2014
  Maar laten we eerlijk zijn , wat heeft deze regenten partij de Gewone hagenaar gebracht de afgelopen 30 jaar ?
  Veel megalomane projecten met als dieptepunt en klap op de vuurpijl het z.g. Spuiforum …

 • Jos Burgwal

  Henk Kool zal gemist worden in de stad. Hij was het sociale gezicht van de PvdA in Den Haag. Hij heeft veel gedaan, veel bereikt. Een opvolger vinden met zijn inzet en kwaliteit zal moeilijk zijn.
  Ik hoop vandaag nog op belangrijk nieuws rond het lijsttrekkerschap. De Partij van de Arbeid zal er altijd zijn voor mensen die het moeilijk hebben!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.