Persoonlijk

Puch opgepimpt met prachtige fietstas

fietstas
Mijn Puch met de prachtige fietstas mét mijn site erop

Zoals iedereen weet, ben ik de trotse bezitter van een Puch snorfiets.
Voor de langere ritten of de zware boodschappen (en om mijn cameratas mee te zeulen) gebruik ik een zware Willex (kranten) fietstas.
Helaas hebben deze niet het eeuwige leven. Ik had een schitterende van Mei Doet: een artiest, die deze had ontworpen met een prachtig landschap.

Met pijn in het hart moest ik hiervan afscheid nemen, want waterdicht was hij niet meer. Ook begon hij begon te scheuren.
Dus op zoek naar een nieuwe. Helaas zag ik alleen maar saaie (in mijn ogen) die groot genoeg om waren alles mee te kunnen nemen.
Tot mijn man op een lumineus idee kwam: kies voor een blanco en zet je site erop!

fietstas
Is het geen plaatje?

De eerste stap was dus een geschikte fietstas aanschaffen waarop de letters op konden. Wit (of babyblauw) zou perfect zijn, maar die was er niet in die grootte. Dan maar zilvergrijs: dat kon ook wel met de kleuren die mijn tweewieler heeft.
Sja, en dan krijg je het probleem voor de belettering: hoe/waar/wat? En natuurlijk wie? En kan het wel met bysonyl?

Ik had al wel een idee in mijn hoofd wat voor lettertype en welke kleur ongeveer.
Via Facebook gevraagd wie iemand kende die dat voor een zacht prijsje kon doen en daar kreeg ik veel tips op en zelfs een aanbod!
Saskia Mulder (de vrouw van Richard Mulder) maakt prachtige zaken als T-shirts, bedrukte key cords  en allerhande zaken, die zij bedrukt. Kijk maar eens in dit album.

Zij heeft mijn fietstas tot een juweel gemaakt.
Mijn man heeft hem op mijn Puch gemonteerd, zonder dat hij tussen de spaken kan komen. Nu kan ik dus weer heerlijk van alles meenemen in mijn persoonlijke fietstas.
Ik ben heel gelukkig!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.