Muziek,  Wijknieuws

Programma Parkpop in Zuiderpark compleet!

Programma Parkpop
Programma Parkpop compleet!

Het programma van Parkpop in het Zuiderpark compleet!
Met onder andere Waylon, Jett Rebel, Kovacs, Frenna en Nona is de line-up aangevuld.
Parkpop vindt op zondag 30 juni plaats in het Zuiderpark.

Ook met Waylon, Jett Rebel, Kovacs, Frenna en Nona treden op tijdens de 39e editie van één van de grootste gratis popfestivals, Parkpop The Hague! De reeks maakt de eerder aangekondigde hoofdpodia programmering compleet bestaande uit Ilse DeLange, Ronnie Flex & Deuxperience, Walk off the Earth, Maan en Parkpop Roots met Blackbird & Judy Blank. Ook zijn nieuwe namen toegevoegd aan het Haags Veld.

Waylon
In 2008 kwam de grote doorbraak nadat Waylon deelnam aan Holland’s Got Talent. Hij werd als eerste Nederlander getekend door Motown, en scoorde met zijn eerste single Wicked Way gelijk een gigantische hit. Hij is coach bij The Voice, maar tourt intussen ook het hele land door met zijn nieuwste album The World Can Wait, dat binnenkwam op de eerste plek van de Album Top 100. Waylon weet zijn liefde voor country live op gepassioneerde wijze te delen met zijn publiek.

PROGRAMMA PARKPOP
Programma Parkpop compleet met o.a. Jett Rebel die in 2016 ook al aanwezig was.

Jett Rebel
Sinds de release van zijn eerste EP in 2013 is dit muzikale wonderkind niet weg te slaan van de Nederlandse radio. Hits als Louise, Tonight en Good Boy leverden Jett Rebel al meerdere internationale tours en prominente festivalshows op. De ambitieuze rocker bracht in vijf jaar tijd acht albums uit, kreeg z’n eigen museum in Groningen en gaf zijn grootste show tot nu toe in Ahoy – een concert dat maar liefst 3,5 uur duurde.

Kovacs
Kovacs is uitgegroeid tot een waar fenomeen in binnen- en buitenland. De geboren Limburgse zangeres staat bekend om haar duistere, rauwe soul met duidelijke invloeden van bijvoorbeeld Nina Simone en Amy Winehouse. Debuutalbum Shades of Black bestormde de hitlijsten in 36 landen en behaalde in Nederland zelfs de koppositie. Haar tweede album, Cheap Smell, is een van de meest open, eerlijke en geïnspireerde soulplaten van de afgelopen tien jaar. Met zestig miljoen views op YouTube, een enorme verzameling awards en optredens op toonaangevende festivals is Kovacs met recht een grote naam in de Nederlandse muziek.

Frenna
Frenna werkte al samen met onder meer Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Emms (Broederliefde) en Bizzey. Zijn eerste album Geen Oog Dicht Gedaan, dat de populaire single My Love bevat, was een schot in de roos. Afgelopen november bracht hij zijn tweede soloplaat Francis uit via Top Notch, waar ook de grote hit Verleden Tijd op staat. Dit nummer brak binnen 24 uur het Nederlandse Spotify record van meest gestreamde tracks en stond een paar weken op nummer 1 in de Single Top 100.

Nona
Doorleefd, vol rauwe soul en hartverwarmend is misschien wel de beste manier om het stemgeluid van Nona omschrijven. Na een ontmoeting met de Engelse bluesgitarist Steve besloot ze te gaan zingen en schrijven. Dat bracht haar uiteindelijk naar een opnamestudio New York, waar ze werd gekoppeld aan een stel geweldige Amerikaanse muzikanten. De rock van thuis, de blues van Steve en de hiphopliefde van haarzelf vloeiden samen en resulteerden in onder andere het fijngevoelige Sleeptalking, de swingende liefdesverklaring Givin’ It All en het filmische Last To Know.

Het volledige programma Parkpop The Hague: llse DeLange, Ronnie Flex & Deuxperience, Waylon, Walk off the Earth, Jett Rebel, Kovacs, Maan, Frenna, Nona en Parkpop Roots met Blackbird & Judy Blank.

Haags Veld
PIP en Submarine hebben de koppen bij elkaar gestoken voor een spannend programma op het Haags Veld Parkpop en presenteren de nieuwste releases van antilounge met: Charly & Gallus, Marric, Rowine, StellariaNemorum, Zoe Reddy music en Generate. En ook de Food Bass Shelter Dubyard is dit jaar weer te vinden op het veld. Het reggae soundsystem uit Den Haag deelt hun liefde voor hoogwaardige vinyl producties en speelt verschillende stylen, van roots tot stepper maar ook dubplates. Een compleet overzicht van het programma van de 5 podia op het Haags Veld vind je op Parkpop.nl.

Over Parkpop 
Parkpop The Hague is onderdeel van het Parkpop festivalweekend. De aftrap is op vrijdag 28 juni met het gratis toegankelijke Parkpop Downtown – SENA’s Girls (who) Rock, in samenwerking met ShoppingNight Den Haag ‘Uptown Funk’. Een avond boordevol live-acts in de Haagse binnenstad, waaronder Muthoni the Drummer Queen, Hooverphonic, Rondé en I Am Aisha. Gevolgd door Parkpop Saturday Night op zaterdag 29 juni in het Zuiderpark. Op zondag 30 juni viert Parkpop The Hague haar 39e editie in hetzelfde park.

Parkpop The Hague
Zondag 30 juni 2019 | Zuiderpark, Den Haag
Aanvang: 12:30 – 22:00 uur
Parkpop The Hague is gratis toegankelijk.

Meer info over dit festival vind je op: parkpop.nl

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.