Wijknieuws

Prijsuitreiking mooiste balkon, tuintje en galerij

De winnaars

 

Op zaterdagmorgen 13 juli was de prijsuitreiking van de verkiezing “wie heeft de mooiste tuin, balkon of galerij in Vrederust”. Veel mensen hadden zich aangemeld voor deze verkiezing, maar dit jaar ging de fotograaf van Wijkberaad Vrederust op pad om ook van andere mooie stukjes groen te fotograferen.
Natuurlijk werden de aanmeldingen niet overgeslagen, al was de jury dit keer strenger dan vorig jaar. Voorwaarde was namelijk dat dit jaar ieder stukje groen te zien moest zijn. De bedoeling is immers dat de hele wijk mee kan genieten.
Een jury beoordeelde de mooie plekken en maakte een beslissing, al was de keuze enorm lastig. Zo veel mensen hadden hun buitenruimte zo mooi aangekleed!


 

Gezellig zitten in het zonnetje

 
Onder het genot van een kopje koffie of thee met een gebakje (en geanimeerde gesprekken) kregen de uiteindelijke winnaars zaterdagmorgen hun prijs: een ingelijste foto van hun balkon/tuin/galerij, een certificaat en een cadeaubon.
Met deze wedstrijd wil Wijkberaad Vrederust stimuleren dat de wijk er fleurig uitziet en bewoners belonen die zorgen voor een kleurrijke woonomgeving.
In de week voor de prijsuitreiking waren de foto’s te zien bij het kantoor van het wijkberaad aan de Ambachtsgaarde 98. Dat heeft geleid tot geanimeerde gesprekken met vele wijkbewoners.
Wijkberaad Vrederust ziet er naar uit om ook volgend jaar deze prijs weer te kunnen uitreiken en hoopt dat er dan nog meer bewoners zijn die meedoen.

Alle foto’s van de mooiste tuintjes en de prijsuitreiking kunt u hier (klik) bekijken en downloaden.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.