Diversen

OV-Chipkaart abonnement verlengen onpraktisch

inchecken

Het ongemak van de OV Chipkaart is voor mij groot.
Het is geweldig dat je steeds meer punten aantreft, waar je deze kaart kan opladen. Maar dat geldt alleen voor het saldo.
Mijn dochter gaat met het openbaar vervoer naar school omdat zij naar het Mondriaan in Delft moet. Met de fiets is dat iets te ver voor haar, zeker in de winter.
Zij heeft dus een abonnement. Goedkoper dan het gewone tarief en je hebt er een maand geen omkijken naar.
Maar elke maand moet het verlengd worden.


Vroeger was dat geen probleem; je kon bijvoorbeeld naar de Primera om daar het abonnement verlengen. Tegenwoordig is die service afgelopen. Nu kan je alleen terecht bij CS, HS en de HTM in de Wagenstraat.
Waardeloos vind ik dat!
Natuurlijk kan je het abonnement ook via internet verlengen, maar ik vind dat niets. Wat je allemaal moet doorlopen via internet is een crime voor mij. Maar ook werken de “gele oplaadstations” om je product op te halen niet altijd en ik wil er zeker van zijn dat mijn dochter zonder boete van en naar school gaat.
Dus ga ik liever naar de HTM zodat ik zeker weet, dat zij weer een maand kan reizen.
Waarom kan de HTM niet de oplaadpunten geschikt maken voor een abonnement? Is dat nu zo moeilijk? Het zou veel mensen veel ongemak schelen.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.