Wijknieuws

Openingsreceptie H.V.P.-ZorgGisteren stelde H.V.P.-Zorg zich aan het stadsdeel Escamp.
Wegens bezuinigingen moest Stichting Mooi dit jaar het pand aan de Melis Stokelaan verlaten. De wijkvereniging Vrederust zat met de handen in het haar want alternatieven waren niet voorhanden.
Gelukkig bleek H.V.P.-Zorg te vestigen in dit pand en mocht de wijkvereniging alsnog dit pand blijven gebruiken voor hun activiteiten.
Mensen konden zitten in een prachtig versierde zaal
met live muziek en heerlijke hapjes.
Rond een uur of half vijf werd deze vestiging officieel geopend door stadsdeeldirecteur René Baron na een aantal toespraken van onder andere H.V.P.-Zorg zorgadviseur Marianne Waanders (op de eerste foto links naast René Baron), René Baron en Thomas Sinoo (wijkvereniging Vrederust) door middel van het doorknippen van een rood lint.
Het doel van H.V.P.-Zorg is die zorg te verlenen die nodig is om zelfstandig te leven. De zorgvraag wordt bij iedereen persoonlijk overlegd en er wordt rekening gehouden met ieders levensovertuiging zodat elke cliënt zo lang mogelijk in zijn of haar eigen leefomgeving kan blijven wonen op zijn of haar eigen manier.Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.