Wijknieuws

Ondergrondse vuilcontainers Den Haag Zuidwest

Foto’s: Richard Mulder
Heel Den Haag Zuidwest krijgt ondergrondse vuilcontainers.
Elke keer weer staan de kraanmachinisten “in the picture” (buiten natuurlijk de wethouder die ze opent) als ze worden geplaatst.
Maar voordat ze überhaupt in de grond kunnen worden gezet, komt er nog heel veel bij kijken.
Stratemakers moeten de tegels uit de grond halen en zorgen dat de gigantische containers inderdaad geplaatst kunnen worden, en daarna moet de straat natuurlijk weer betegeld worden.
Vandaar zet ik deze twee stratemakers even in het zonnetje: Andre de Jager en Hugo Polderman zorgden ervoor dat de vuilcontainers netjes op de Maartensdijklaan konden komen. Zwaar werk, wat ook wel eens vermeld mag worden!

Please follow and like us:

3 reacties

  • koffiekitten

    Ik zag ze staan toen ik met bus 20 naar mijn werk ging. Hoop dat ze bij ons in de straat ook komen. Ik ben eigenlijk blij om te lezen dat ze er komen want ik had juist gehoord dat ze er niet zouden komen.

  • G

    nu nog in de rest van Den Haag en zeker bij mij in de straat, het is iedere week een slagveld hier in de straat met die meeuwen. wordt iedere week tussen 5 en 6 uur door die beesten gewekt. Jaren geleden is beloofd Den Haag Schoner en (ondergrondse)containers en zie ze nogsteeds niet komen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.