Sport/ontspanning,  Stadsnieuws

Monique van de Ven opent Pathé Buitenhof en restaurant Maxime Buitenhof

 

Donderdag 10 december was de opening van Pathé Buitenhof en restaurant Maxime Buitenhof.

Pathé Buitenhof is het eerste filmtheater in Nederland met een kwalitatief hoogwaardig restaurant. Restaurant Maxime Buitenhof wordt gerund door chefkok Marcel van der Kleijn, van Restaurant Maxime (heeft zelfs een Bib Gourmandvermelding in de Michelin Gids).
Meer Pathé-theaters in het land zullen zo worden verbouwd om de bezoekers een
complete avond uit te bieden. Dus Den Haag heeft een primeur!

 

 

Monique van de Ven opende de bioscoop vanaf het balkon op de eerste etage waar het restaurant zich bevindt door het drukken op een knop,

 

 

waardoor een groot zwart doek voor de bioscoop buiten naar beneden viel en de entree en het cafe beneden zichtbaar werd.

 

 

Daarna mochten de gasten naar binnen en kregen een glas bubbels.

 

 

In het werkelijk prachtige restaurant was er gelegenheid te praten en de hele entourage te bewonderen. Dat plafond ook! Ik heb genoten van de hele inrichting.

 

 

Natuurlijk moest ik ook even in de keuken kijken, waar lekkere hapjes werden gemaakt. Ook de chef kok stond daar en poseerde even voor de camera.

Ik vind het een geweldig idee; een bioscoopje pikken en eerst, of naderhand, genieten van een lekker diner; een uitkomst voor een avondje uit. Zeker omdat deze bioscoop zich de laatste tijd meer richt op een de wat oudere filmliefhebbers. Films voor de jeugd worden in de overige Pathe bioscopen gedraaid.

Please follow and like us:

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.