Muziek

Kane wint Gouden HarpDe Haagse rockband Kane heeft gisteravond een Gouden Harp ontvangen van auteursrechtenorganisatie Buma Cultuur.
De prijzen worden elk jaar uitgereikt aan personen die zich gedurende hun carrière op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse muziek.
De foto hierboven (niet een denderende; op grote afstand van het podium) is gemaakt tijdens hun concert tijdens het Royal Beach Concert vorig jaar.
Behalve Kane wonnen ook Van Velzen (links op de foto, ook uit de regio; uit Delft), Nick & Simon en platenbaas Tony Berk een Gouden Harp.

De Zilveren Harpen, de jaarlijkse aanmoedingingsprijzen, waren voor Caro Emerald (rechts op de foto), Frans Duijts en Sander van Doorn.
De exportprijs voor de succesvolste Nederlander in het buitenland ging voor de zesde keer naar André Rieu. Caro Emerald kreeg bovendien een prijs voor haar single ‘A night like this’ dat werd verkozen tot beste Nederlandse lied van 2010. Hiervoor was ook ‘No surrender’ van Kane genomineerd.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.