Diversen,  Natuur/milieu

Helikopter dropt persoon op dek kotterVandaag scheen de zon zo heerlijk, dat ik uiteindelijk besloot te gaan wandelen op het strand. Veel mensen hadden hetzelfde idee, want het was drukker dan menig zomerse dag!
Toch was het richting Monster een stuk rustiger en kon ik genieten van de rust, geruis van de golven en de zilte smaak op mijn lippen.
Op de zandmotor spoelden bij beginnend eb gigantisch grote zeesterren aan van wel 20 centimeter groot! Teruggooien in zee was zinloos, ze spoelden toch weer aan.
Grote oesters vergezelden ze; strandvogels waren blij met dit maaltje.
Toen zag ik iets spectaculairs. Ver op zee vloog een helikopter naar de kotter GO-29 Jan Maria en dropte daar langzaam een persoon op het dek.
Op de eerste foto kan je dat slecht zien, maar op deze gecropte is het beeld duidelijker. De helikopter bleef boven de kotter hangen; zin om te wachten op meer beelden had ik niet, want het begon toch al een beetje te schemeren.
Wel kon ik nog even genieten van een prachtige zonsondergang. Wat knap je van zon, zand en zee (ja de zee, om niet teveel te hoeven omlopen ook natte voeten in de zee, met mijn sokken en schoenen uit dan wel 🙂 ) op.Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.