Muziek

Het Geluid van Loosduinen met MY Brainbox

Het Geluid van Loosduinen
Jan Akkerman

Het Geluid van Loosduinen stond al weken op mijn agenda.
Graag had ik hier heen gewild, maar de dag verliep anders dan gepland.
Toch wilde ik er iets van meepakken en gelukkig: het laatste stuk kon ik nog even “meepakken”.

Het Geluid van Loosduinen
Bert Heerink

Het is druk geweest de afgelopen tijd.
Tijd waarin ik ook mijn rust tussendoor nodig had.
Veel heb ik dus gemist, maar kijk eens bij foto’s van Richard Mulder: daar kan je een mooie indruk krijgen van alle evenementen die plaats vinden en vonden in de Hofstad!
De vierde editie van Het Geluid van Loosduinen heb ik zoals ik schreef niet lang meegemaakt, maar MY BRAINBOX ft. Jan Akkerman & Bert Heerink wilde ik niet laten schieten. Het vond evenals de vorige edities plaats op het Loosduinse Hoofdplein, waar mensen zaten te genieten van een ijsje of op een terras zaten, Natuurlijk om ook van de muziek te genieten. Want het was een gevarieerd programma.

Het was niet de Brainbox zoals ik die op vinyl kende.
Maar zoals je ook al op Wikipedia kan lezen, is er een sterke “wisseling van de wacht” geweest.
Bert Heerink zong lekker en genoot van de drukte en mensen, die ondanks dat er veel te doen was in Den Haag naar het evenement waren afgekomen.

Het Geluid van Loosduinen
Jan Akkerman

Jan Akkerman is en blijft een oude rot. Wisselend van gitaar speelde hij zoals iedereen hem wel kent.
Het geluid was niet altijd even “lekker” wat hij dan ook aangaf.

Het Geluid van Loosduinen
Speciaal voor de kinderen straattoneel

Ondanks dat het al avond was, was ook voor de kinderen er nog wat afleiding. Twee straatartiesten liepen rond in een vreemdsoortig pak. De man met stelten pakte af en toe een schatkaart en toonde die aan de kleintjes: ze vonden het eerst wel wat eng, maar genoten later van het “stille spel”.

Met een lekke band liep ik weer naar huis. Genietend van de warme dag en dat ik er toch nog even tussenuit was geweest.
Wat een heerlijke nazomer!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.