Persoonlijk,  Wijknieuws

Foto-expositie ‘Langs de lijnen van Escamp’Iedereen heeft een beeld van de wijk waar hij of zij in woont. Veel mensen hebben ook een beeld van de wijken om hun heen. Maar heeft iedereen wel een compleet beeld van het eigenwijze en eigenzinnige Escamp?
De zeven wijken van Escamp zijn zo uniek en eigenzinnig dat de gemeente Den Haag, Haag Wonen, Staedion en Leef Ruim het tijd vonden voor een expositie over deze wijken.
Graag nodigen wij u uit voor de opening van de expositie ‘Langs de lijnen van Escamp’ door stadsdeelwethouder Rabin Baldewsingh: Donderdag 20 september om 16.30 uur in het stadskantoor aan de Leyweg 813.
Diverse fotografen hebben aan deze expositie meegewerkt en ook mijn foto’s zijn daar te bezichtigen 🙂


Tijdens de opening wordt ook de winnaar van de Leef Ruim actie bekend. Wijkbewoners is op het Escampfestival gevraagd een nieuwe slogan voor Den Haag Zuidwest te verzinnen. De winnaar én de slogan worden de 20e bekend gemaakt.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn bij de opening aanwezig te zijn, dan kunt u vanaf 21 september langs de waslijnen lopen waar grote foto’s aan hangen die een beeld geven van Moerwijk, Morgenstond, Bouwlust, Vrederust, Leyenburg, Rustenburg Oostbroek en Wateringse Veld. De waslijnen laten zien wat de zeven wijken zo bijzonder maakt. Dit gebeurt aan de hand van foto’s van evenementen als Parkpop, het Escampfestival en Milan, groen, sport en spelen, maar ook portretten van bewoners, beelden over het wonen in de wijk, voorzieningen en buurtbetrokkenheid.

De expositie is, tijdens de openingstijden van het stadskantoor, voor iedereen toegankelijk. Het is een kennismaking met de wijk voor nieuwkomers in Escamp en biedt ook mooie herinneringen voor de mensen die er nu wonen of ooit gewoond hebben.Please follow and like us:

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.