Persoonlijk

Een dag met een bijzonder tintje

Mijn foto in de Máxima special van Vogue (telefoonfoto…)

 

De titel zegt het al. Deze dag was heel bijzonder.
Ik had veel plannen, maar die vielen allemaal in duigen. Concentreren was voor mij  onmogelijk geworden.
Het begon allemaal met een mail vanmorgen die ik las: AD Haagsche Courant wilde me interviewen in verband met mijn insectenhotel. Leuk! Hoe meer mensen zich bewust worden dat de bij een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, hoe beter, dus daar wilde ik maar al te graag aan meewerken. Morgen of overmorgen komt het in de krant dus dan meer.
Daarna een tweede mailtje. Een foto die ik in 2001 had gemaakt van de verloving van koning Willem-Alexander en koningin Máxima had gemaakt op het Noordeinde zou staan in de speciale Máxima edititie van Vogue (althans nam ik aan, ik was eerlijk gezegd de naam vergeten).
Dus vanavond ben ik even snel naar de AH gegaan om een blik te werpen: vandaag was hij namelijk uitgekomen.
En ja hoor, hij beslaat bijna een halve pagina!

Please follow and like us:

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.