Koningshuis

Diagnose en prognose van de gezondheidstoestand van prins Friso

Zo even gaf de Rijks Voorlichtingsdienst eindelijk het volgende bericht uit:
“Het hoofd van het team van behandelend artsen van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso zal vandaag om 12.00 uur in het Landeskrankenhaus te Innsbruck voor de media een toelichting geven op de diagnose en prognose van de gezondheidstoestand van de Prins.”


Een diagnose én prognose.
Vanmiddag weten we dus meer.
Ik hoop dat er meer gezegd zal worden dan ‘over een aantal dagen/weken kunnen we meer vertellen’, want dat zou veel (ook negatieve en insinuerende, zoals dat de prins dood zou zijn of dat de rouwkoetsen al oefenen bij de Koninklijke stallen) geruchten op onder andere twitter de mond snoeren. Intussen is wat meer duidelijkheid bij velen erg gewenst. Misschien dat dan ook de Koninklijke familie tijdens de dagelijkse bezoeken wat meer ontzien wordt. Want hoe zwaar moet het zijn om een dierbare te bezoeken, terwijl de pers zich verdringt om informatie. Zelfs het al dan niet dragen van een zonnebril wordt als informatie breeduit uitgelicht.Please follow and like us:

Eén reactie

  • L@dyLღ√Ƹ

    Ik hoop voor hem en de familie dat alles goed komt, je hoort verhalen, dat nadat mensen maanden in coma hebben gelegen, toch weer heelhuids er uit komen, en alles er tussenin.

    Het gespeculeer is niet van de lucht, en men zou zich moeten schamen. Om van geen nieuws, slap nieuws te maken! We wachten af.

    Lieve groet,
    L@dyLღ√Ƹ

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.