Diversen

BTW verhoging? Niet voor gasten van Resto VanHarte

BTW verhoging
Geen BTW verhoging voor gasten van Rest Van Harte (archieffoto)

Geniet u ook regelmatig van een avondje uit bij Resto VanHarte? Resto VanHarte wil laagdrempelig en toegankelijk blijven voor iedereen met betaalbare verse driegangendiners. Uw bijdrage aan de maaltijden moet daarbij geen obstakel vormen. Resto VanHarte heeft daarom besloten de verhoging van de BTW niet door te berekenen aan haar gasten.

Laagdrempelig mét kwaliteit
Het kabinet voert vanaf 1 januari 2019 een verhoging van het BTW tarief door van 6 naar 9 procent. Dat betekent dat de dagelijkse boodschappen, uit eten gaan, boeken en een aantal diensten duurder worden. Veel van onze gasten zitten door hun maatschappelijke en financiële positie vaak toch al in moeilijk vaarwater. De bijdrage voor de driegangendiners, gemiddeld 7 euro per persoon, blijft dus ook in 2019 gelijk.

Extra kostenpost
Uiteraard staan wij garant voor de kwaliteit van onze vers bereide maaltijden. Daar willen wij niet op inleveren. De kostenpost die de BTW verhoging voor Resto VanHarte met zich meebrengt moet extra geworven worden. Daarvoor zoeken we meer lokale sponsors (financieel of in natura) en donateurs. Een fooi of extra bijdrage geven als u in de gelegenheid bent en lekker heeft genoten mag natuurlijk altijd!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.