Gezondheid,  Kunst/Cultuur,  Stadsnieuws

Bouwschutting bij voormalig postkantoor opgefleurd

Bouwschutting
Een hartje voor iedereen op de Bouwschutting

Street-art artiesten hebben de bouwschutting van het Stationspostgebouw prachtig opgefleurd. Wandschilderingen in corona thema met een positieve boodschap zijn erop aangebracht. Dit om mensen die het nu zwaar hebben een hart onder de riem te steken. Maar ook een eerbetoon aan iedereen met een vitaal beroep of mensen die tegen het virus strijden.
Zelfs met letterlijke teksten mensen op te fleuren zoals je ziet op de volgende foto.

Bouwschutting
Prachtige afbeeldingen

Het Stationspostgebouw wordt de komende tijd geheel verbouwd en gerenoveerd. Het wordt het nieuwe hoofdkantoor van PostNL.
Leo Heusdens van Street Art Projects kwam op het idee om de bouwschutting te beschilderen.
Bijna alle negentien artiesten zijn zelfstandigen en werkten belangeloos mee aan het beschilderen van de zestig meter lange wand aan de Waldorpstraat.
Het is een prachtige kleurrijke wand geworden, waar je echt kan genieten van de diverse schilderingen.

Bouwschutting
Enorm grote wand

Het Stationspostgebouw staat midden in het gebied bij Hollands Spoor waar de komende jaren duizenden woningen bij worden gebouwd. Het historische gebouw is een ontwerp van rijksbouwmeester Gustav Cornelis Bremer en werd opgeleverd in 1949.
Het pand wordt in oude glorie hersteld met respect voor de originele architectuur door projectontwikkelaars SENS real estate en Life NL.

Zeker na de nieuwe maatregelen in verband met het coronavirus die gisteren werden medegedeeld, een mooie wand om je even te laten opvrolijken.
Je vindt hem aan het eind van de Waldorpstraat vlak bij de Rijswijkseweg.
In deze blog maar een paar afbeeldingen: zodra ik er meer op mijn facebookpagina heb geplaatst, zal ik de link hierbij zetten.

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.