Wijknieuws

Stemronde Wijkidee 2010
Evenals vorig jaar konden bewoners van de wijken Bouwlust, Moerwijk, Morgenstond en Vrederust tot 6 april hun plannen voor betering van hun wijk inleveren bij de gemeente Den Haag.
Op 12 mei werden de beste ideeën uitgekozen tijdens de stembijeenkomst in Villa Escamp.Op en rond deze “glazen kas” had de gemeente Den Haag in samenwerking met DB Aktiviteiten er een hele bijzondere dag van gemaakt.

In een rode bus die was opgesteld bij een afgedekte tent waar de bewoners stonden achter een tafel of kubus met hun idee, kon iedereen stickers halen en die op een bord plakken achter het idee dat zij verkozen. De foto laat al zien hoe druk het was! Bijna de hele dag was het, ondanks de kou, soms moeilijk je een weg te banen door alle bezoekers.

Niet alleen kon worden gestemd op een idee, maar ook waren er de hele dag en avond allemaal aktiviteiten georganiseerd voor jong en oud.

En er was muziek te beluisteren.

Kinderen konden trampolinespringen, achter een Wii plaatsnemen, ze konden worden geschminkt en er stond een springkussen.

Ook Rolando was er die de mooiste creaties van ballonnen maakte.

Natuurlijk was er ook voldoende te snoepen, eten en drinken; zowel voor degenen die hun idee promootten als voor de bezoekers.

Rond 19.00 vertelde Ruby de Boer van de gemeente Den Haag te stoppen met stemmen

en werden de borden Villa Escamp ingedragen, waar het aantal behaalde stemmen werd geteld.
Rabin Baldewsingh reikte daarop de cheques uit aan degenen met het idee waarop het meest was gestemd. Natuurlijk werd naderhand een groepsfoto gemaakt van alle 30 winnende ideeen (eerste foto).

Meer foto’s? Klik hier.

Please follow and like us:

Eén reactie

  • Lisa

    Is er nog ergens waar je kan zien welke ideeën hebben gewonnen? Mijn kids waren erbij en hebben erg genoten van alle activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.