Sport/ontspanning,  Stadsnieuws

Opening De Haagsche Dynamiek HSV DUNO

Zaterdag, na weken van voorbereiding, was de officiële opening van de Haagsche Dynamiek van HSV DUNO.

De Haagsche Dynamiek is het nieuwe multifunctionele complex, waar buiten de voetbalvereniging, ook de Sanquin bloedbank is gevestigd, die voorheen naast het oude oogziekenhuis was gelegen. Binnenkort komt er nog een huurder, met eveneens een maatschappelijke achtergrond; gedrieen huren ze het pand.

Ik vind het wel een goede oplossing om samen een pand te huren; een sportvereniging gebruikt het alleen op een paar momenten, tijdens de wedstrijden en trainingen. Zo benut je de ruimte op een optimale manier.

 

 John Farnworth

 

 free style voetbal

 

Heel veel activiteiten waren georganiseerd, zoals een demonstratie van de wereldkampioen freestyle voetbal John Farnworth; knap hoe hij de voetbal onder controle had!

Na zijn demonstratie mochten een aantal kinderen die waren uitgeloot hunkunsten laten zien. Voor elke speler was een beker.

 

parachutistenOok waren er parachutisten, die op 3 km hoogte uit een vliegtuig sprongen.

Elke parachutist had een vlag bij zich; een met lange rood-wit-blauwe linten, een van de sanquin bloedbank en een met de vlag van DUNO.

 

 

 DUNO en ADO

 

 aftrap wedstrijd door oudste DUNO lid

 

Voetbalwedstrijd oud ADO Den Haag tegen DUNO. Mooi en toch ook indrukwekkend was dat de het oudste DUNO lid de aftrap mocht verrichten.

 

 DUNO en oud Oranje

 

Simon TahamataEn voor mij een leuk moment om mijn vroegere idool Simon Tahamata te zien (ja, vroeger was ik gek op voetbal!) tijdens een wedstrijd tussen oud Oranje tegen DUNO.

 

 

 

Den Haag FM 

 

Tussendoor verzorgde Den Haag FM een live radio uitzending, waar ook directeur Sedat Bugdaci aanwezig was.

 

 Deetman, Terpstra en Dekker arriveren op het veld door een haag van kinderen

 

Om 16.00 uur was de officiele opening die werd verricht door onder andere burgemeester Wim Deetman, Erica Terpstra en Sander Dekker.

Na het uitreiken van de stadsspeld aan Alphons Pije van DUNO, volgde het doorknippen van linten, die kleine DUNO leden vasthielden. Het gebouw was nu officieel geopend.

 

 doorknippen van de linten

 

Ik vond het een heel goed en knap georganiseerde dag, voor iedereen was er van alles te doen.

Ook voor de hele kleintjes; springkussens voor verschillende leeftijden, schminken en iemand die van alles kon maken met ballonnen.

Natuurlijk was er ook gezorgd voor de inwendige mens 😉

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.