Koningshuis,  Mens/Maatschappij,  Stadsnieuws

Koninklijke kersteditie Haags Straatnieuws

Het Haags Straatnieuws is een krant die ik regelmatig koop.

Een vaste verkoper kies ik nooit; soms haal ik hem bij de ene vrouw, dan weer bij een andere man.

 

Deze maand is het Haags Straatnieuws heel speciaal.

Het bevat een interview met Prinses Laurentien, een recept voor een vorstelijk diner van Pierre Wind en nog veel meer bijzondere zaken.

Lees het persbericht maar eens:

 

Exclusief interview met Prinses Laurentien

Haags Straatnieuws pakt deze maand flink uit met een koninklijke kersteditie.

In een exclusief interview vertelt prinses Laurentien openhartig over haar studieonderzoek onder prostituees in Amerika en over haar ervaringen met daklozen. “Ik geef regelmatig geld aan bedelaars, maar niet altijd. Belangrijker dan dat is dat ik hen altijd goedendag zeg en in de ogen kijk. Dat leer ik mijn kinderen ook. Dit was de meest wijze les van de dakloze mannen met wie ik twee dagen op het strand buiten Los Angeles heb doorgebracht.”

 

Verder in dit nummer: Topkok Pierre Wind heeft het recept voor een vorstelijk diner.  En royaltyverslaggeefster Sandra Schuurhof, bekend van RTL Boulevard,  is laaiend over het nieuwe verkeerscirculatieplan in het centrum van Den Haag. “Het kost me vijftig minuten om de stad uit te komen.”

Vanaf deze maand krijgen lezers bij elke editie een exclusieve poster uit de serie Mind’s Solitude van de wereldberoemde kunstenares Lita Cabellut, die zelf als kind in Barcelona op straat leefde en nu in Den Haag woont en werkt.

De koninklijke kersteditie is vanaf donderdag 10 december op straat te koop.

 

Haags Straatnieuws geeft dak- en thuislozen een gezicht, een inkomen, en een zinvolle dagbesteding. Veel verkopers doen iets extra’s met kerst. Zo staat verkoper Nico Nolten (55) in een kerstmannenpak compleet met bel voor de Albert Heijn in de Fahrenheitstraat. Het pak heeft hij van een vaste klant gekregen, evenals de kaartjes die hij deze maand uitdeelt bij het Haags Straatnieuws: “Uw verkoper van het Haags Straatnieuws wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.”

Please follow and like us:

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.