Sport/ontspanning

Huldiging Ajax in hoofdkantoor Aegon Den HaagNiet alleen in Amsterdam, maar ook in het hoofdkantoor van Aegon vlak bij Station Mariahoeve in Leidschendam werd Ajax vandaag gehuldigd in een overvolle zaal. Althans, sponsor Aegon zette de club in het hoofdkantoor in het zonnetje voor genodigden.
Kinderen stonden in een apart vak en mochten, nadat de spelers één voor één werden aangekondigd en op het podium stonden vragen aan ze stellen.
Natuurlijk werd ook de schaal getoond en werden de spelers toegezongen,
terwijl papieren schalen door het publiek in de lucht werden gehouden.
Na een toespraak van de directeur van Aegon
kregen ze een boek met de hoogtepunten, uitgereikt vast in de vorm van ingelijste posters.
Nog even een groepsfoto met de schaal, en daarna konden kinderen een handtekening krijgen en volwassenen met de schaal op de foto.
Overigens was uit voorzorg veel politie rondom het gebouw opgesteld. Op social media was nogal wat ophef ontstaan vanwege de komst van Ajax naar Den Haag.
Bij velen was de vraag, of een Amsterdamse club wel in Den Haag gehuldigd hoorde te worden. Ook ik vond het zacht gezegd een beetje vreemd, zeker gezien de eerdere perikelen rond Ajax en ADO (bijvoorbeeld het supportershome van ADO?). Ongeregeldheden vonden overigens niet plaats.
Vanavond was ‘de echte’ huldiging in de Amsterdam Arena waar het ook hoort.Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.