Wijknieuws

Grote platen worden verwijderd bij oude ADO-StadionHagenaars herinneren zich vast wel het noodweer in juli, waarbij het dak van het oude ADO-stadion weg werd geblazen.
Zij kwamen in de wijde omtrek neer, waarbij het een wonder was, dat niemand gewond of ernstiger raakte, want juist had een circus zich daar ”gesetteld”.
Vandaag liep ik even door het Zuiderpark, toen ik zag dat werklui bezig waren met het verwijderen van de resterende platen.
Twee grote kraanwagens stonden op het eerste parkeerterrein vlak bij de stoomtreintjes waarbij een groot deel was afgezet.
Met enorme kracht werden de platen verwijderd.
Komende storm zullen deze platen in elk geval geen overlast meer veroorzaken….
Jaren geleden was de bedoeling dat op de plaats van het ADO-stadion een nieuw sportcomplex zou komen te staan. Door financiele problemen heeft Vestia zich echter teruggetrokken en viel het plan in duigen.
Besloten is nu dat het trainingscomplex en het jeugdcomplex in het stadion gevstigd zal blijven. Het Zuiderpark zal worden gerenoveerd en opgeknapt en hopelijk zal daar straks een nieuw, langdurig te gebruiken complex staan.Please follow and like us:

Eén reactie

  • Roel Wijnants

    Was er vanmiddag toevallig ook. was even slikken ook als niet voetballiefhebber.
    Ik kwam hier als kind met mijn vader, ze hadden op deze plek een houten tribune, daar moest ik vanmiddag aan denken

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.