Stadsnieuws

Faillissement Stadsomroep Den Haag
Niemand kan erom heen; geen Haagse krant of internetsite die het niet heeft vermeld; directeur Sedat Bugdaci van Den Haag FM heeft definitief een failissementsaanvraag ingediend bij de Haagse rechtbank.
Helaas, zoals ik hier al schreef toen bekend werd dat de directie een faillissement zou aanvragen als de gemeente niet met geld over de brug kwam.
Niet alleen helaas voor de vele medewerkers van de stadsomroep een ramp (want hebben ze “morgen” nog wel werk en krijgen ze -en wanneer?- nog wel een salaris uitgekeerd?) maar ook voor de vele luisteraars, kijkers en lezers van deze unieke Haagse omroep.
Onverstoorbaar en even gemotiveerd gaan alle medewerkers, ondanks de donkere wolken die boven hun hangen, door met de programma’s en nieuwsberichten; mijn petje af!Vanmiddag sprak ik Tjeerd Spoor even van Studio de Haagsche Bluf.
Hij vertelde dat de gesrpekken tussen de gemeente en omroep West gelukkig nog gaande zijn. Er is nog steeds kans dat Stadsomroep Den Haag wordt overgenomen door omroep West, waarbij de eigen identiteit van de stadsomroep behouden blijft.
Voordeel van een eventuele overname is dat faciliteiten gedeeld kunnen worden, wat vanzelfsprekend kostendrukkend is.
Ik hoop werkelijk van harte dat deze gesprekken succesvol zullen zijn!
Waarschijnlijk is er na het weekend meer bekend.

Please follow and like us:

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.