Natuur/milieu,  Persoonlijk

Eerste nachtvlinder gespot

nachtvlinder

 

Eindelijk lijk ook ik een beetje uit mijn winterslaap te komen.
Lichamelijk gaat alles nog niet zo lekker en ook alle hectiek thuis geeft veel beperkingen.
Toch krijg ik wee plezier dingen “op te pakken”.


De blaadjes worden weer groen en ook lijkt het, of ik wat meer energie en puf krijg. Heb zelfs weer wat accreditaties aangevraagd en zie uit naar de komende evenementen. Zij het, dat door mijn schouder alles even op een lager pitje blijft staan dan voor mijn ongeval.
Het blijft keuzes maken naar waar wat ik echt pertinent heen wil en niet wil missen.
Evenementen vind ik geweldig en krijg er, ondanks dat het lichamelijk veel kost, veel energie van terug dus daar kies ik voorlopig voor. Buiten natuurlijk de natuur, ook dat blijft mijn passie.
Gisteren spotte ik de eerste nachtvlinder. Al eerder zag ik dagvlinders zoals een citroenvlinder en een atalanta, maar een nachtuil nog niet. Dankzij Maarten Immerzeel (via Twitter) weet ik nu ook de naam: het is een Kooluil.
Heerlijk, het voorjaar, ondanks de wisselvallige dagen die worden voorspeld, is weer aangekomen!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.