Stadsnieuws

Dode door schietpartij op StuyvesantpleinVanmorgen, even na zes uur op vond op het Stuyvesantplein een schietpartij waarbij één persoon om het leven gekomen.
Ambulance en een taumahelicopter werden ingezet het slachtoffer tevergeefs te reanimeren. De zeer geëmotioneerde ouders van het slachtoffers kwamen op het plein en werden door politiepersoneel opgevangen.
Over het slachtoffer heen is een grote tent neergezet van de technische recherche.
In verband met de schietpartij zouden drie verdachten zijn aangehouden; een 65-jarige man, een 45-jarige man en een vrouw van 64 jaar. De 65-jarige man zou een vuurwapen in zijn bezit hebben gehad. De reden van de schietpartij zou in de relationele sfeer liggen.
Midden op de weg staat een auto met een geopend portier en een geopende kofferbak. Volgens een woordvoerdster van de politie zijn de drie inzittenden van de auto als getuige meegenomen naar het bureau voor het afleggen van een verklaring.
Ook op de weg liggen allemaal pionnetjes, die aangeven waar sporen liggen.


Op dit moment doet de technische recherche nog steeds sporenonderzoek, waardoor het Plein maar ook de omliggende straten niet toegankelijk zijn, ook niet voor voetganges. Tram 6 rijdt een omleiding.
Rond 10 uur werden vanuit een politiehelikopter luchtfoto’s gemaakt.Please follow and like us:

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.