Persoonlijk

Derde lustrum vandaag voor mijn blog Haags Allerlei

derde lustrum
Feest vandaag!!! Haags Allerlei viert derde lustrum 😀

Het is vandaag voor mij een bijzondere dag!
Ik vier namelijk vandaag met mijn weblog het derde lustrum.
15 jaar Haags Allerlei. Nu ja, niet helemaal. Want eerst werd mijn blog op Weblog.nl gehost en noemde ik hem Geertjes Weblog.
Omdat ik de reclame steeds irritanter vond, besloot ik een eigen domein te kopen.

Met hulp van Madbello en Gerooide werd het mijn WordPress blog. Van bijvoorbeeld FTP heb ik echt geen kaas gegeten en zij hielpen met de migratie.
Ik noemde hem Haags Allerlei, omdat mijn blog gaat over allerlei zaken die ik tegen kom in Den Haag. En dat is echt heel erg ruim, zoals de vaste bezoekers hebben gemerkt. Helaas kan je een bepaald thema niet eeuwig gebruiken: het veroudert en wordt onveilig. Ik ben daarom ook heel erg dankbaar voor alle hulp die ik krijg van Marielle.
Dank zij haar is de lay-out die je nu ziet.

derde lustrum
Malieveld en Koekamp die gelukkig door Akte van Redemptie werden gespaard (mijn blog was de eerste die dat vermelde indertijd).
Helaas nu aangetast.

Mijn blog is in de loop van de jaren wel iets verandert merk ik als ik oude berichten opzoek.
Elke blog heeft net wat meer informatie en geeft niet alleen maar wat uitleg bij een foto dan vroeger. De teksten zijn langer geworden met meer informatie.
Wel is het aantal blogs een stuk minder. Dit heeft te maken met meerdere factoren.
Ten eerste tijd. Oma zijn is belangrijker dan bloggen 😉
Maar helaas ook pijn door het ongeval dat nog steeds hindert.
Maar stoppen: ik pieker er niet over!

derde lustrum
Prachtige kievitsbloem: archieffoto

Leuk is te zien, dat mijn blog nog steeds gevolgd wordt. Ik zie vaak nieuws dat ik als eerste breng, overgenomen wordt door bijvoorbeeld het AD-Den Haag. Het laatste was bijvoorbeeld dat Dunea geen water meer afsluit inzake het coronavirus.

Reclame zal je niet of nauwelijks vinden op mijn blog: wat ik doe is puur hobby (passie). Met mijn blog verdien ik niet. De enige reclame die ik maak nu is voor De Willemsvaart. Je ziet het aanklikbare icoontje in de rechter kolom.
Dit is, omdat deze vaart zo uniek is, dat ik vind dat iedereen het een keer moet hebben meegemaakt! En ik vind, dat deze vaart meer reclame mag hebben, zeker omdat de Ooievaart veel meer wordt gesteund (ook door de gemeente).

Vandaag vier ik dus mijn derde lustrum. Waarbij ik ook mijn man bedank voor zijn motivatie en hulp die ik van hem krijg.
Ik hoop dat er nog vele mogen volgen en ik de kans krijg nog vele nieuwsberichten en evenementen te mogen verslaan.
Op dit moment werk ik in verband met het coronavirus vanzelfsprekend voornamelijk van huis en doe het met wat ik op internet tegen kom. Gelukkig heb ik nog veel nieuwtjes “op voorraad”.

Iedereen, wees voorzichtig, blijf zo veel mogelijk binnen en blijf gezond.
Hou rekening met elkaar en geniet waar mogelijk.
Hopelijk tot snel irl!

Please follow and like us:

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.