Stadsnieuws

Wintervuurwerk op Scheveningen gaat weer door!

Wintervuurwerk op Scheveningen
Persfoto bij Wintervuurwerk op Scheveningen

Het wintervuurwerk is terug op Scheveningen. Op zondag 1, 8, 15 en 22 december vinden er om 18.00 uur winterse vuurwerkshows plaats op het strand ter hoogte van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen organiseert dit jaar wederom in samenwerking met Xena Vuurwerk het Wintervuurwerk. Het kleinschalige evenement met intiem karakter is vrij toegankelijk voor iedereen. De shows zijn goed zichtbaar vanaf het strand en boulevard en vinden onder voorbehoud van weersomstandigheden plaats. Voor meer informatie klik hier.

Sfeervol Wintervuurwerk
Bjorn van Dijl, voorzitter Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen: “Ook dit jaar brengen we het Wintervuurwerk met intieme sfeer terug naar Scheveningen. Dankzij het laagdrempelige karakter zijn alle avonden vrij toegankelijk voor iedereen die een dagje aan de Haagse kust bijzonder wilt afsluiten. De shows kleuren de lucht voor het Kurhaus en zijn goed zichtbaar vanaf de boulevard en het strand. Wij zijn trots dat we met de kleurrijke shows ook dit jaar Scheveningen in de winter op de kaart zetten. We kijken er naar uit om het jaar toch knallend af te sluiten.”

Over Stichting Vuurwerkfestival Scheveningen
Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen heeft als doelstelling om door middel van grote publieksevenementen Scheveningen als toegankelijke en bruisende badplaats op de kaart te zetten. Het bestuur bestaat uit Bjorn van Dijl (namens de boulevardondernemers), Guido Venema (namens de strandpaviljoenhouders) en Vanessa van der Vaart (namens de hotels). Meer informatie over het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen: www.vuurwerkfestivalscheveningen.com

Met de Willemsvaart naar Scheveningen
Natuurlijk kunt u op eigen gelegenheid of met het openbaar vervoer naar het Wintervuurwerk op Scheveningen gaan.
Maar ook de Willemsvaart organiseert op deze dagen vaarten van en naar de badplaats.
Om 17.15 vertrekt een boot bij aanlegplaats Centraal Station. U bent dan binnen 25 minuten bij de kust. Aan boord zijn dekens en warme drank en soep. Om 19.30, 20.30 en 21.30 uur vaart de boot terug (aan u de keuze welk tijdstip u uitkomt). De prijs voor deze boottocht incl. drankje en soep is 15 euro per persoon.
Kijk hier voor meer informatie.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.