Persoonlijk

Vierde hoogtepunt 10-jarig bestaan weblog

De prijs en de winnende foto

 

Op 5 november 2012 won ik de eerste prijs in de fototentoonstelling Haagse Helden in Beeld.
Voor mij een enorm hoogtepunt, omdat door een handicap ik niet meer mag tekenen en schilderen.
Met fotograferen wilde ik graag proberen, of ik door onder andere kleur en compositie toch iets van mijn creativiteit kwijt kon en dat lukte steeds beter.
Het was een bevestiging, ook door wat de jury me vertelde, een enorme motivatie door te zetten.


Onderdeel van de prijs was een cadeaubon van een fotospeciaalzaak.
Deze bleek enorm van pas te komen, want door een ongeluk was ik niet altijd meer in staat de zware Canon 5DII te tillen en was ik in staat een lichtere body aan te schaffen (de 50D).
Nog steeds gebruik ik deze vaak en met veel plezier, zij het, dat de foto’s natuurlijk kwalitatief minder zijn, maar altijd veel beter dan de compact.

Please follow and like us:

2 reacties

  • will

    Wat vliegt de tijd 10 jaar,uhm word tijd voor weer zo een prijsje he’ lol,mooie foto die vergroting ook cute,leuk camaraatje de 50D die je dan aangeschaft hebt,ben aan het sparen voor de 70D,is met touchscreen en je kan met de focus spelen onder het filmen,maar duurt ff voor dat ik 950 euro bijelkaar heb,nu heb ik weer een koplamp gezien voor voor op de fiets met usb aansluiting voor je mobiel of navigatie op aan te sluiten wel handig als ik weer eens zo een bevlieging krijg om naar luxemburg te fietsen of nog verder,vandaag nieuw dekbedovertrek besteld voor de nieuw opgeknapte slaapkamer, en zo blijf je aan de gang,die 70D zal er wel nooit komen lol,moet het nu doen met de canon g10 ook wel een leuk klein camaraatje scherpe foto’s ,alleen geen tele lens,en btw jouw foto’s zien er goed uit hoor perfecto,groetjes

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.