Stadsnieuws

Uitvaart Haagse straatmuzikant Chuck Deely

Uitvaart
Chuck tijdens Jazz in de Gracht 2008

Naar aanleiding van het overlijden van de Haagse straatmuzikant Chuck Deely wordt op maandagavond 16 januari 2017 een publieke herdenkingsbijeenkomst georganiseerd in poptempel Paard van Troje.
Dit gebeurt op initiatief van Hagenaar Darpan van Kuik. De bijeenkomst zal live door TV West worden uitgezonden.

Heeft u nog foto’s om deze herdenkingsbijeenkomst op te fleuren? Stuurt u ze naar info@haagsallerlei.nl
Herdenkingsbijeenkomst
Hagenaar Darpan van Kuik organiseert in samenwerking met het Paard van Troje op maandagavond 16 januari tussen 20.00 en 21.00 uur een herdenkingsbijeenkomst voor Chuck Deely. Deze vindt plaats in de grote zaal van het popcentrum.
De bijeenkomst met sprekers en optredens is voor iedereen gratis toegankelijk en wordt  live uitgezonden op Tv West. De herdenking wordt gepresenteerd door cabaretier Sjaak Bral.

Naast diverse sprekers als de Haagse nachtburgemeester René Bom bewijzen ook Haagse muzikanten een laatste eer aan Chuck Deely. Onder hen Tim Akkerman, het Couperus Cello kwartet (bestaande uit cellisten van het Residentie Orkest), het trio Remmelt, Muus en Femke en singer-songwriter Pyke de Grood.

In de grote zaal is plek voor enkele honderden belangstellenden. Vanaf 19.00 uur is het publiek welkom. De herdenkingsbijeenkomst start om 20.00 uur met het binnendragen van de kist. Naar verwachting zal de bijeenkomst rond 21.00 uur worden afgesloten.

Adres:
Paard van Troje
Prinsegracht 12,
2512 GA Den Haag

De uitzending van de herdenkingsbijeenkomst voor Chuck Deely op Tv West start maandag 16 januari om 19.55 uur en is ook live via www.omroepwest.nl te volgen.
———————————————————————————————–

Naast deze herdenkingsbijeenkomst voor en door Hagenaars is er op zaterdag 14 januari vanaf 17.30 uur gelegenheid voor rouwbezoek op de gemeentelijke begraafplaats Westduin. De crematie van Chuck Deely vindt in besloten kring plaats op dinsdag 17 januari.

De uitvaart van de bekende Haagse straatmuzikant is in overleg met de in Amerika woonachtige broer van Chuck Deely tot stand gekomen. Na de crematie zal de as aan hem worden overgedragen en worden bijgezet in het graf van zijn ouders en een eerder overleden broer op het Holy Sepulchre Cemetery in Southfield, Michigan.

Rouwbezoek
Op zaterdag 14 januari 2017 van 17.30 tot 19.30 uur kan afscheid worden genomen van Chuck tijdens een rouwbezoek op de gemeentelijke begraafplaats. Hier kan het condoleanceregister worden getekend dat later aan de familie zal worden overgedragen.

Adres:
Begraafplaats en rouwcentrum Westduin
Ockenburghstraat 27
2553 AA Den Haag

Please follow and like us:

Eén reactie

  • raymond

    jullie mogen wel mij 2 films gebruiken ; heb ergveelmet hem gepraat en veel bij hem ; en ook wel eens wat gedeeld ; [[;ps hij wilde dat niemand aan de drugs ging ; altijd vertelden hij blijf er uit ]
    gitaar was nog het laatst gemaakt bij M.I.A.W [noordwal]
    zijn guitaar en meer moeten gewoon in rockart museum; dat useum moet naar denhaag met subsidie ]
    ja ik ben er wel nogsteeds verdrietig geschokken van

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.