Sport/ontspanning

Slotverhaal Atteveld
Het kon bijna niet anders.
Als ik de gezichten van een aantal spelers zowel gisteren als vandaag zag, de non-verbale lichaamstaal naar trainer Atteveld en natuurlijk het enorme verzet van de supporters dan was dit eigenlijk het enige slot wat op de hele “soap” kon volgen.
Trainer Atteveld (links op de foto) is voor de rest van het seizoen op non-actief gezet. Het seizoen wordt afgemaakt onder leiding van de huidige trainer van het beloftenelftal, Maurice Steijn (op de foto in het midden) en Bob Kootwijk als assistent (uiterst rechts op de foto).
Niet iedereen zal daar even blij mee zijn, maar ook denk ik, dat je speelt als team en dat je alleen goed kan presteren als het hele team tevreden is.
Ik hoop dat dit tot gevolg heeft, dat Ado niet zal degraderen nu er “rust in de tent is gekomen”. Al is het jammer dat dit jaar zo slecht is verlopen (op meerdere terreinen).

Please follow and like us:

4 reacties

  • Barry

    Juist weg met die orentrekkende gek. Hij vond het toen ook grappig Csaba Horvath (speler) met de cornervlag in zijn zij te prikken tijdens de training. Hopelijk gaan we a.s zondag al knallen tegen 020 (naam van die club krijg ik niet uit me strot). Ik ben er zoals gewoonlijk weer bij. Ik zeg nog even doorknallen jongens even nog wat harder lopen en erin blijven en dan volgend seizoen een mooie frisse start!!!!

  • SirCumSized

    ADO is met de jaren niet veranderd; gebrek aan goed voetballen wordt wederom weer overmatig gecompenseerd met diverse interne rellen op bestuurs- en trainersniveau. Wanneer leren de groen-gelen dat de beste manier van frustraties omzetten een sportief resultaat neerzetten is. Maar nee hoor, het wordt weer over-en-weer ouderwets modder gooien in plaats van met de bal spelen. Heb ADO altijd een warme plek in mijn hart gegeven maar aan de mentaliteit moet echt gewerkt worden, ook door de nieuwe trainer over tijdelijke trainer.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.