Sport/ontspanning,  Wijknieuws

Seizoensafsluiting op De Uithof: de Schaats Vierdaagse!

Schaats Vierdaagse
Schaats Vierdaagse in de Uithof (Foto bij persbericht)

Het succesvolle schaatsseizoen van 2018 – 2019 zit er bijna op bij De Uithof. Vanaf 1 april is de 400-meterbaan gesloten tot begin oktober 2019. Om het schaatsseizoen op een bijzondere manier af te sluiten, organiseert De Uithof voor het eerst een Schaats Vierdaagse van 25 t/m 28 maart! Deze is bedoeld voor jong en oud, fanatiek schaatser tot beginnend schaatser.


Schaats Vierdaagse
De Uithof daagt iedereen uit om de sporter in zichzelf aan te zetten en 2, 4, 8, 16 of zelfs 50 kilometer te schaatsen. Er kan van maandag 25 maart tot en met donderdag 28 maart van 09.00 tot 21.30 uur geschaatst worden voor de Schaats Vierdaagse tijdens het vrijschaatsen op De Uithof. Elke dag wordt het aantal gekozen rondjes geschaatst door de schaatsers. Deelnemers kunnen op donderdag, wanneer ze alle dagen hun rondjes hebben geschaatst, hun mooie medaille ophalen.

Kijk voor meer informatie over het inschrijven en de prijzen hier.

Over De Uithof
De Uithof in Den Haag, gestart in 1973 met een 400-meter schaatsbaan, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste Sporttainment Center van Europa. In het sportcentrum kunnen bezoekers maar liefst 4000m2 aan sport- en spelactiviteiten beoefenen. Het brede aanbod activiteiten is afgestemd op vele doelgroepen en biedt sport en spel voor iedereen vanaf 4 jaar oud. De Uithof speelt daarmee een belangrijke rol in de sport- en spelbeleving van de inwoners van Den Haag en omgeving.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.