Stadsnieuws

Politie zoekt getuigen fietsongeval Prinses Beatrixlaan

Gisteren schreef ik over het ernstige ongeval met een fietser op de Prinses Beatrixlaan hoek Van Vredenburchweg.
Wat je als ouder dan als eerste vreest; het bleek te gaan om een 17-jarig meisje.
Het is een kruispunt waar ook ik vaak de weg oversteek en al staat ‘mijn’ verkeerslicht op groen, nog kijk ik uit, want niet altijd krijg je voorrang. Het is ook zo verleidelijk hard te rijden daar! Maar ook, als er geen auto’s zichtbaar zijn, zie ik vaak dat het verkeerslicht door fietsers genegeerd wordt….
Het ongeval vond omstreeks 7.55 uur plaats.


Het meisje stak de weg over komende uit de richting van de Van Vredenburchweg. Een 20-jarige bestuurder uit Rijswijk kon haar niet meer ontwijken. Haar toestand was kritiek, hoe het nu met haar gaat weet ik niet.
Bent u getuige geweest van het ongeluk? Neemt u dan contact op met Bureau Verkeer via 0900-8844.Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.