Sport/ontspanning,  Stadsnieuws

Perspresentatie ‘VI Oranje stad 2012’ vanaf Scheveningen
Vandaag was op het strand van Scheveningen, vlak voor het Kurhaus, een speciale editie van VI Oranje, namelijk de perspresentatie van ‘VI Oranje Stad 2012’ door de Gemeente Den Haag en Stichting Marketing Scheveningen, in samenwerking met RTL Nederland & Radio 538.

Na het succes van het televisieprogramma ‘VI Oranje’ tijdens het WK voetbal in 2010 – met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp – wordt het populaire RTL 7 programma tijdens het EK voetbal in juni 2012 opnieuw uitgezonden vanuit het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen.
Ook Radio 538 zal dagelijks radio-uitzendingen gaan verzorgen vanuit Scheveningen.De Gemeente Den Haag en een flink aantal marktpartijen in Scheveningen hebben Den Haag-Scheveningen uitgeroepen tot VI Oranje Stad 2012, aangezien de Hofstad de hele maand juni in het teken zal staan van het EK Voetbal.
Wethouder Marjolein de Jong wil hiermee het oranjegevoel in de stad laten ‘zinderen’. Naast het uitzenden van de show rijdt er een speciale VI Oranje tram en komt er op alle strandpaviljoens een VI Oranje vlag te hangen.
Op televisieschermen kunnen bezoekers van Scheveningen de voetbalwedstrijden volgen.
VI-Oranje moet deze zomer meer bezoekers naar de stad trekken dan normaal het geval is. Voor de strandtenthouders na alle ellende die ze hebben moeten meemaken de afgelopen tijd zou dat niet verkeerd zijn.
Tijdens deze perspresentatie, een ‘special edition’ van VI Oranje, interviewde Wilfred Genee Ruud de Wild (Radio 538), Marjolein de Jong (wethouder Citymarketing Den Haag) en Heino Walbroek (Stichting Marketing Scheveningen). Hierbij wordt duidelijk wat er tijdens het EK Voetbal allemaal in Den Haag – Scheveningen te gebeuren staat.
Na afloop werd een oranje voetbal door alle partijen ondertekend
en richting de zee geschopt. Natuurlijk ontbrak een glas champagne hierbij niet.Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.