Diversen

Pandas, A New Story vanaf 9 oktober in Omniversum

Pandas, A New Story
‘Pandas, A New Story’ .
Persfoto, zaaloverzicht Omniversum

Een perbericht, dat ik graag deel.
Het omniversum is zo heerlijk om zelf, of met kinderen te bezoeken!
En de herfstvakantie komt weer in zicht, dus wie weet een leuke tip voor deze vakantie?
Vanaf 9 oktober draait de IMAX-film Pandas, A New Story namelijk minimaal een half jaar lang in Omniversum.

Pandas, A New Story
Beeld uit de film

Buddy Vedder is de verteller bij de spannende, grappige en ontroerende familiefilm over een pandawelp die wordt voorbereid op het leven in de wildernis. Op het reusachtige koepelscherm van het Haagse filmtheater een onvergetelijk avontuur voor jong en oud.

Qian Qian staat voor het grootste avontuur van haar leven. De pandawelp is geboren in Chengdu Panda Base, een reservaat voor reuzenpanda’s. Nu wordt ze voorbereid op een leven in de wildernis. De overstap van het beschermde bestaan tussen al haar vriendjes en vriendinnetjes naar een leven in de bergen waar ze helemaal voor zichzelf moet zorgen, is natuurlijk niet gemakkelijk. Daarom krijgt Qian Qian hulp van Chinese en Amerikaanse biologen. Die leren haar om haar ‘innerlijke panda’ te ontdekken en ontwikkelen.

De originele IMAX-productie Pandas, A New Story van David Douglas en Drew Fellman (Born To Be Wild) is een heerlijke film voor jong en oud. Een spannend, grappig en ontroerend verhaal over vriendschap, de strijd om te overleven en hoop. Op het 840 m² grote scherm van Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen – een onvergetelijke ervaring.

Acteur en presentator Buddy Vedder is de verteller bij de Nederlandse versie van Pandas, A New Story. Buddy werd bij het grote publiek bekend door zijn rol als Rover Dekker in GTST. Vorig jaar presenteerde hij bij NPO Zapp Het Pandajourmaal. Dit jaar presenteerde hij voor het tweede seizoen de Lang Leve de Muziek Show van AVROTROS en won hij voor de tweede keer de Zapplive Award voor beste tv-presentator. Dit najaar is Buddy te zien in maar liefst drie speelfilms: De film van Dylan Haegens, Elvy’s Wereld: So Ibiza en First Kiss, waarin hij een hoofdrol speelt naast Monique Smit, Leontine Borsato en Caroline de Bruijn.

Klik hier voor de Engelstalige trailer.
En klik hier voor meer informatie en de Nederlandstalige trailer!

Omniversum, Pres. Kennedylaan 5, Den Haag, t: 0900 666 4837 (35 cpm)
website|Ronduit Spectaculair|Facebook|Twitter

Please follow and like us:

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.