Stadsnieuws

Ontbijt tussen duizenden lichtjes in Madurodam

Ontbijt
Ontbijt met prachtige verlichting in Madurodam

Na verlenging coronamaatregelen opent het familiepark tweemaal de deuren om 07.00 uur in de ochtend voor een ontbijt in winterse gezelligheid

Het is een jaarlijks terugkerend uitje tijdens de kerstvakantie, de Madurodam Winterweken, waarbij het park volledig in het teken staat van winterse gezelligheid inclusief duizenden lichtjes. Toen dinsdagavond werd aangekondigd dat de recente maatregelen, waarbij openbare locaties de deuren moeten sluiten om 17.00, werden verlengd tot minimaal 14 januari, besloot Madurodam het park in alle vroegte te openen. Om bezoekers alsnog de lichtjes op zijn mooist te laten ervaren nodigt Madurodam bezoekers tweemaal uit op 22 en 29 december vanaf 07.00 ‘s ochtends. Alle aanwezigen worden getrakteerd op een gratis ontbijtje en kunnen genieten van winterse gezelligheid.

Ontbijt tussen duizenden lichtjes
Met de kerstvakantie in zicht nodigt Madurodam jong en oud uit om te komen genieten van een gratis ontbijt inclusief warme chocolademelk, croissantjes, koffie en nog veel meer winterse lekkernijen bij een gezellig kampvuur. Het park opent haar deuren om 07.00 als het buiten nog donker is, om bezoekers de duizenden lichtjes te laten ervaren. Kinderen rollen dus zo hun bed uit, jas aan over de pyjama en op naar Madurodam! Er is genoeg te doen voor jong en oud, na het ontbijt gaan kinderen aan de slag met de winterspeurtocht. Ook krijgen alle bezoekers een ansichtkaart waarop zij een nieuwjaarswens voor een oudere schrijven en daarna in de speciale wensboom kunnen hangen. Deze wenskaarten worden na de Winterweken verspreid.

Iets doen voor een ander
Als plek waar jong en oud samenkomt is de sociale missie van Madurodam om kinderen en volwassenen te inspireren en stimuleren om verbinding te maken met anderen en zo gezamenlijk de samenleving een beetje mooier te maken. De Winterweken zijn bij uitstek een periode om samen de gezelligheid op te zoeken. Om deze missie kracht bij te zetten, hebben Madurodam en innocent drinks de handen ineen geslagen om aandacht te vragen voor eenzame ouderen. Van 18 december tot en met 9 januari is het familiepark niet alleen aangekleed met duizenden lichtjes, maar zijn ook de iconische gebouwen bedolven onder honderden handgebreide mutsjes.

De twee winterse ontbijtjes vinden plaats op woensdag 22 december en woensdag 29 december van 07.00 – 9.00. Uiteraard kunnen bezoekers na het ontbijt het familiepark in het daglicht verder ontdekken. Tickets zijn verkrijgbaar via www.madurodam.nl/tickets.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.