Muziek,  Wijknieuws

New York State of Mind met Tim Akkerman

New York State of Mind
New York State of Mind (archieffoto Tim Akkerman)

Tim sings The Boss and The Billy Joel Experience New York State of Mind

Op zaterdag 22 juni 2019 zal in het Haagse Zuiderparktheater een uniek concert plaatsvinden met Tim Akkerman & band en Alexander Broussard & 003.
Het zal een bijzondere show worden waar beide bands hun eigen set spelen, met daarbinnen een aantal verrassende kruisbestuivingen van de twee topmuzikanten.
De monumentale, intiemere, maar ook stevig rockende songs zullen worden vertolkt door Tim “The Boss” en Alexander “The Pianoman” die samen voor een geweldig mooie avond zullen zorgen. Hier wil je dus bij zijn!

Tim Akkerman brengt sinds 2018 een muzikale ode aan zijn held Bruce Springsteen in ‘Tim Akkerman sings The Boss’! De zanger is al zijn hele leven fan van Springsteen, sterker nog: songs als The River en Badlands staan volgens Tim aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling.
Bij zijn eigen shows werd vaak de link gelegd tussen hem en The Boss met de vraag hier iets mee te doen. Zodoende was het idee voor ‘Tim Akkerman Sings The Boss’ geboren.

Voor Alexander is Billy Joel altijd een jeugdheld geweest. Hij had al vaker gedacht en gezegd dat hij er ooit iets mee wilde doen.
Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger “The Pianoman” maar ook swingende rockers zoals “My life”, prachtige ballads zoals “Honesty” of lekkere Rock & Roll zoals “Only the good die young”.
En hoewel Billy (69) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience.

Tickets: www.newyorkstateofmind.nl

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.