Mens/Maatschappij,  Politiek

Manifestatie ter ondersteuning Mauro op PleinWie het nieuws heeft gevolgd, is het vast niet ontgaan. Op het Plein was vandaag een manifestatie georganiseerd om Mauro en zijn familie te ondersteunen vlak voor het debat of hij al dan niet mocht blijven.
Een paarhonderd mensen hadden zich verzameld op het Plein om hem te steunen en de Tweede Kamer duidelijk te maken dat Mauro MOEST kunnen blijven.
Diverse artiesten die dezelfde mening hadden traden bij deze manifestatie op.
Zoals Margriet Eshuijs,
Dinand Woesthof
Vincent Bijlo
en Freek de Jonge.
Het waren soms zeer emotionele momenten, ook voor de pleegouders van Mauro. Zeker bij ‘Slaap zacht, meneer de President, slaap zacht’. Tja, wie vraagt zich dat tegenwoordig soms niet af hoe de ‘president’ rustig kan slapen bij maatregelen die soms worden genomen?
Maar ook voor mensen die naar de manifestatie waren gekomen om hem te ondersteunen.
Zo’n bord zegt toch al voldoende? (Kijk wie er ook rechts naast staat?).
Een petitie werd aangeboden aan afgezanten van de Tweede Kamer waarop stond hoeveel mensen online hun steun wel niet hadden betuigd; in die paar dagen dat deze petitie online had gestaan hadden maar liefst 58.000 mensen hem ondertekend.
Hierboven zie je de initiatiefneemster en de afgevaardigde van Defense for Children (die ook al zo vaak in het nieuws is geweest).
Op het podium bedankten Mauro en zijn pleegouders het publiek
waarna werd midden op het Plein een hart gevormd met Mauro en zijn pleegouders in het midden. Het publiek liet ballonnen op terwijl Dinand Woesthof op het podium een lied zong.
Hierna ging Mauro hoopvol en gesteund naar de Tweede Kamer om het debat te volgen.

Helaas. Ondanks alle hoop en steun werden de moties van de oppositie verworpen.
Koppejan en Ferrier steunden hun fractie.
Ik vind het persoonlijk onvoorstelbaar! Iemand die zo geintegreerd is zo bot het land uitzetten na zo veel jaar. Ik vind het niet passen bij een Christelijke partij waarbij je toch wel barmhartigheid en medemenselijkheid verwacht. Van een PVV verwacht ik niet anders, maar een CDA?Please follow and like us:

3 reacties

 • Ferry

  Waarom niet verwacht van het CDA ?
  Omdat de C van Christus of Christenen in de naam staat ?
  Farizeërs zijn het , huichelaars.
  Amen
  Ik heb gezegd
  Het zou goed zijn als we met zijn allen om Mauro en andere AMA’s die 18 geworden zijn gaan staan.
  Niet Christenen bedoel ik dan die deze jonge mensen beschermen tegen de ijskoude wind die er nu door nederland waait…

 • gerdaYD

  Blij dat je me terugvond Geertjelief. Door al die problemen met weblog, die nu al meer dan twee maanden aanslepen, was ik ook alle linken van mijn webbies kwijt. Dus het is fijn als er zo nu en dan eentje op de proppen komt zodat ik ook hén een bezoekje brengen kan!
  En om op je vraag te antwoorden: ik weet niet of ik ooit nog op mijn oude, vertrouwde stekje terug ga. Ondertussen nestelde ik me immers bij blogspot en begin dat een beetje gewoon te worden. Moest weblog na het oplossen van die problemen een goede service bieden, dan zal ik dat zeker overwegen…
  Ondertussen kan ik joepie, terug van jouw blog genieten!
  Fijne dag nog, geniet van het ongewoon warm najaarsweertje, en laat al die narigheden in de wereld, niet te veel aan je hartje komen…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.