Stadsnieuws

Inschrijving vierde editie City Pier Night Walk geopend

City Pier Night Walk
Inschrijving vierde editie City Pier Night Walk geopend. Prachtig wandelen in het donker…
(foto bij persbericht)

Op vrijdagavond 24 september vindt de vierde editie van de City Pier Night Walk plaats. Deze Night Walk is een unieke wandeltocht voorafgaand aan de NN CPC loop Den Haag. Ook dit jaar kun je weer kiezen uit 2 verschillende afstanden: 6 of 12 km. De wandeltocht loopt door de sfeervolle, verlichte straten van stedelijk Den Haag richting de boulevard van Scheveningen. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om in beweging te zijn.

De wandeltocht
De wandeling start om 18.00 uur. De route start op de Koekamp en leidt deelnemers langs diverse Haagse highlights, versierde straten, lichtelementen en muziekpunten, naar Scheveningen. Samen met het entertainment langs het parcours moet dit zorgen voor een unieke en sprookjesachtige belevenis door de stad. Deelnemers ontvangen naast een startbewijs en verzorging onderweg, ook een mooi aandenken bij de finish.

Hersenstichting
Dit jaar neemt de Hersenstichting een belangrijke plek in bij het evenement. Voor 2021 is de Hersenstichting gekozen als officieel goed doel. Alle deelnemers van de City Pier Night Walk kunnen bij hun inschrijving geld doneren aan de Hersenstichting. Nu al hebben bijna vier miljoen Nederlanders een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. De verwachting is dat dit de komende jaren alleen maar toeneemt. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Met de donaties kan de Hersenstichting onderzoek financieren, voorlichting geven en zich inzetten voor de patiëntzorg, revalidatie en participatie. Samen kunnen we hersenaandoeningen behandelen én in de toekomst voorkomen.

Inschrijving
De City Pier Night Walk vindt plaats in hetzelfde weekend als de NN CPC Loop Den Haag. Inschrijven voor deze “nachtelijke wandeling” kan vanaf 6 jaar, kinderen tot 6 jaar mogen gratis mee wandelen. De inschrijving is vandaag geopend. Inschrijven kan op  deze link.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.