Persoonlijk

In top 10 best bekeken foto’s 2010 op Nu.nl

Iedereen weet, foto’s maken is voor mij een echte hobby. Misschien zelfs wel passie.
Ooit was ik verknocht aan tekenen en schilderen, maar toen dat niet meer mogelijk was, is fotograferen ervoor in de plaats gekomen.
Elke dag maak ik er wel een aantal, als ik erop uit kan.
Langzamerhand leer ik steeds meer en zie dat het resultaat beter wordt. Tevreden ben ik nog niet; vaak zie ik iets wat anders had gemoeten, of merk ik achteraf, dat ik de camera beter had moeten instellen.
Maar, al doende leert men nietwaar?
Trots was ik, toen ik las dat een foto van mij in de top 10 best bekeken foto’s 2010 op Nu.nl (klik) stond (op nummer 7, maar liefst 47.169 keer bekeken).
Het is niet de foto waar ik zelf het meest trots op was, maar eerlijk is eerlijk; de meisjes vond ik erg mooi! En het heeft veel tijd gekost ze op een manier op de foto te krijgen, waarmee ik zelf tevreden was. En dat was wel deze.

Please follow and like us:

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.