Politiek

Het rode potlood. Morgen is het zover!

Het rode potlood
Niet vorige week, zoals Facebook aangaf, maar morgen pak ik het rode potlood

Morgen is het zo ver. Dan ga ik naar een stembureau en pak het rode potlood.
Ja, ik ga absoluut stemmen.
Vorige week kreeg ik, en veel mensen met mij, een hilarisch bericht van Fcebook. Of ik “vandaag maar wilde gaan stemmen”. De datum had Facebook gelukkig wel goed, maar het was die dag wel woensdag 15 november.
Fautje….

Het rode potlood
Al die borden langs de Hofvijver….

Het worden spannende verkiezingen.
Het aantal zwevende kiezers is enorm. Er zijn ook weer veel partijen óm op te kiezen.
Maar er is ook veel om tégen te kiezen.
Ik ben erg benieuwd hoe de Tweede Kamer er na morgen uit gaat zien. Worden “oude” politieke partijen afgestraft voor de wijze waarop ze het landsbelang niet meer voorop stelden? Niet in staat waren problemen aan te pakken enop te lossen? De kloof tussen rijk en arm liet groeien?
En zo kan ik lang door gaan, maar morgen kan iedereen het rode potlood pakken en kiezen, wat hij of zij wil voor Nederland.

Misschien kies je graag behoudend,
Misschien wil je een totaal andere richting.
Het is niet erg wát je kiest. Maar alsjeblieft: kies!
Het is je recht, wat vroeger echt niet vanzelfsprekend was.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.