Mens/Maatschappij,  Stadsnieuws

Geweldig initiatief van Den Haag FM: ”Donate a gift”

In Den Haag zijn er meer dan 4000 kinderen tussen de 0 en 18 jaar die dit jaar van hun ouders geen kerstcadeau krijgen. Simpelweg omdat ze het geld er niet voor hebben. De kinderen hebben het moeilijk, wonen in een opvangcentrum of gaan met hun ouders naar de voedselbank. Om deze kinderen toch een mooie kerst te bezorgen is er ook dit jaar weer Donate a Gift.

Den Haag FM wil er voor zorgen dat geen kind in de stad zonder cadeau de kerst door moet en daar kan jij ons bij helpen! Koop daarom dit jaar extra cadeaus voor de kinderen en help van Donate a Gift een succes te maken waar we als Den Haag trots op kunnen zijn. En wat we met z’n allen nooit zullen vergeten.


Den Haag FM besteedt op radio en televisie uitgebreid aandacht aan Donate a Gift en sturen Henk Bres de stad in om luisteraars en kijkers te stimuleren cadeaus aan te schaffen voor hun stadsgenootjes.
Je bent vanaf maandag 10 december tot donderdag 13 december tussen 07.00 – 19.00 van harte welkom in de studio van Den Haag FM om zoveel mogelijk cadeaus onder onze kerstboom te leggen. Uiteraard zal de presentator je dan even meenemen in de uitzending. Nieuw dit jaar is dat de radio-uitzendingen ook helemaal live te volgens zijn via Den Haag TV.
Vrijdag 14 december komen we vanaf 10.00 uur live vanuit de Glazen Kas op de Grote Markt voor een spetterende afsluiting van de actie met veel bekende Hagenaars en optredens van beroemde artiesten. Ook dan ben je van harte welkom.
Naast dat je zelf een cadeau kan kopen, is het natuurlijk belangrijk om al je collega’s op te roepen hetzelfde te doen. Misschien kan je de cadeaus laten verzamelen bij de kerstboom op je werk en ze daarna naar ons brengen.

Voor wie doe je het?
Voor kinderen tussen de 0 en 18 jaar.
Wat hebben we nodig?
Cadeaus (niet tweedehands!) van tussen de 10 en 15 euro.
De cadeaus hoef je niet in te pakken!
Waar moet je het inleveren?
Maandag 10 december t/m donderdag 13 december (tussen 7.00 – 19.00 uur) in de studio van Den Haag FM, Calandstraat 1.
Vrijdag 14 december vanaf 10.00 uur in de Glazen Kas op de Grote Markt.
Kom gezellig met z’n allen langs en laten we er een feestje van maken. En natuurlijk zorgen we ervoor dat duidelijk word welk bedrijf of instelling voor al dit moois heeft gezorgd.

Dus we rekenen op jullie, het is dit jaar harder nodig dan ooit omdat het aantal kinderen dat in Den Haag en omgeving onder de armoede grens leeft in 1 jaar tijd verdubbeld is!
Namens het hele team van Den Haag FM.

Please follow and like us:

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.