Mens/Maatschappij

Gered Gereedschap vindt onderkomen in Kringloopwinkel

Gered Gereedschap
Bord bij de ingang van Gered Gereedschap

Lang, heel lang geleden was Gered Gereedschap in Vrederust gevestigd. Namelijk in een van de kleine gebouwtjes aan de Goudsmidsgaarde.
In 2008 werden deze gesloopt.
De bedoeling was, dat er snel nieuwbouw zou plaatsvinden. Dat duurde erg lang zoals de volgers van mijn weblog weten: de panden zijn nu nog niet klaar. maar door de crisis liepen alle bouwprojecten (ernstige) vertraging op.

Gered GereedschapGered Gereedschap betrok een pand in de Binckhorst, de Junostraat. Echter het gebouw zou plaatsmaken voor nieuwe woningen. Dus moest deze stichting weer op zoek naar een nieuw onderkomen.
Na een lange speurtocht werd deze -gelukkig op tijd- gevonden.

Ik quote van hun site:
Het is gelukt, wij hebben nieuwe huisvesting gevonden! We gaan in het vierde kwartaal van 2021 verhuizen naar Kerketuinenweg 21 in Zichtenburg in Den Haag Zuid-West.  
We krijgen een deel van de ruimte van de daar gevestigde kringloopwinkel van Stichting Schroeder van der Kolk tot onze beschikking. Eind augustus/ begin september gaan we met onze eigen mensen aan het werk om de ruimte geschikt te maken als werkplaats.We plaatsen een geluidswerende wand tussen de winkel en ons toekomstige deel.

Onlangs heb ik snel een kiekje genomen van hun nieuwe onderkomen.
Gefeliciteerd! En fijn dat het weer in de buurt is.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.