Muziek

Florence Musicals 2019 zoekt zingende basisschoolverlaters

Florence musicals 2019
Florence Musicals 2019 (archieffoto Florence ter illustratie)

Het mag inmiddels een ware traditie worden genoemd: de Florence Musicals. In juni is het weer zover, dan vinden de voorrondes en de finale plaats van de Florence Musicals 2019.
Basisschoolleerlingen uit groep 8 die samen met hun klasgenoten druk bezig zijn met een eindejaarsmusical kunnen zich tot 1 juni opgeven. De winst? Duizend euro voor de beste klas, veel plezier en heel veel genietende (wijk)bewoners van Florence die nu al uitkijken naar de optredens. Florence Musicals 2019 wordt dit jaar voor alweer de elfde keer gehouden. De presentatie van de finale is ook dit jaar in handen van goochelaar en televisiepresentator Hans Kazàn.

Voorrondes en finale
De voorrondes van de Florence Musicals 2019 vinden plaats op donderdag 6 juni tussen 10.00 en 12.00 uur in een aantal van onze woonzorgcentra. De finale wordt een week later gehouden, op donderdag 13 juni van 10.00 tot 12.00 uur in woonzorgcentrum Wijndaelercentrum in Den Haag.

Aanmelden vóór 1 juni
Klassen die willen meedoen, kiezen de drie beste nummers uit hun eindejaarsmusical en melden zich vóór 1 juni aan bij Lieke de Liefde van Florence. Zij is bereikbaar via 06 – 39 85 02 39 of via musical@florence.nl. Na aanmelding krijgen de deelnemers uitnodiging voor een van de voorrondes.

Over Florence
Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.400 medewerkers en ruim 1.700 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, jeugdgezondheidszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.