Stadsnieuws

Festival Laak Doet Mee!

Festival Laak Doet Mee!

In deze blog blijf ik even in Laak.
Waar Escamp dit jaar -helaas!- geen festival heeft, gaat Laak er wel voor. Namelijk Festival Laak Doet Mee!
Het persbericht lees je hieronder. Wees welkom op zaterdag 26 november. Zeker als je in dit stadsdeel woont is het een aanrader!

Festival Laak Doet Mee!
Onder het motto ‘Haal jij al alles uit je wijk?’, organiseren stichtingen en verenigingen in Laak een groots festival. Het vindt plaats op zaterdag 26 november onder de overkapping van stadsdeelkantoor Laak. ‘Festival Laak Doet Mee!’ is proeven, beleven, verwonderen en vooral lekker meedoen.

Contact, van onschatbare waarde
Gezellig samenkomen, sporten in de buurt, meer groen in de wijk; allerlei organisaties en vrijwilligers maken het mogelijk in Laak. De organisaties laten zien wat ze doen in de buurt en komen graag in contact met nieuwe mensen. Want de organisaties zouden niet kunnen bestaan zonder vrijwilligers. Vrijwilligerswerk levert sociale contacten op, is leerzaam én geeft een tevreden gevoel.

Feestelijk programma en goodiebag
Het wordt een zaterdagmiddag vol workshops, sport en spel (ook voor kids!), infokramen en optredens. Wie het evenement bezoekt ontdekt welke organisaties Laak mooier, groener, sportiever en veiliger maken. Om te zorgen dat bezoekers niets over het hoofd zien is er een stempelkaart. Een volle kaart is een goodiebag waard.

Waar en wanneer?
Zaterdag 26 november 2022
Tijd: van 15:00 tot 18:00 uur
Locatie: Galeria, overkapping/buitenplaats stadsdeelkantoor Laak
Informatie: denhaagdoet.nl/laak

Het evenement is een initiatief van: Stichting Wijkberaad Laakhavens, Bewonersorganisatie Spoorwijk, Stichting Wijkberaad Laak Centraal, Bewonersorganisatie Laakkwartier Noord, Wijkz, Den Haag Doet en Gemeente Den Haag

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.