Muziek,  Stadsnieuws

Dag Royal Beach Concert; tweede vervolg soap

Wie hier regelmatig komt, heeft al gezien, dat de button aan de zijkant van het Royal Beach Concert (RBC) is verdwenen. Met reden.
Het RBC wordt namelijk definitief niet meer gehouden in Scheveningen, al lees je op hun site nog niets.
De circa 15.000 mensen die al een kaartje hebben gekocht krijgen hun geld niet terug.
Organisator Bob Reiche probeert volgens de Telegraaf nog wel in augustus op het strand van Almere een alternatief concert te houden met Nederlandse artiesten.


Elton John en Bryan Adams doen niet meer mee.
Ook is het de vraag of de Golden Earring meedoet, want Manager Rob Gerritsen van de Golden Earring, laat aan Haags Pop Podium weten niet benaderd te zijn voor de nieuwe opzet. “De band wil eigenlijk niets meer te maken hebben met het Royal Beach Concert.”

Reiche zou wel een groot aantal financiele conflicten hebben; Bryan Adams zou geld willen zien, evenals de hoofdsponsor van vorig jaar: de Bankgiro Loterij en een entertainmentbedrijf uit Houten. Deze laatste onderneming heeft zelfs beslag gelegd op de kaartjesopbrengst.
Of deze berichten kloppen is evenals andere geruchten ook niet zeker, want Bob Reiche bericht aan Haags Pop Podium dat het artikel in de Telegraaf op de meeste punten niet klopt, maar dat de krant het artikel toch wilde publiceren.
Reiche zegt komende dinsdag met een oplossing te komen voor de mensen die al kaartjes hadden gekocht voor het RBC. “Met die oplossing zullen heel veel mensen blij zijn.”
De organisator hoopt in een later stadium kans te krijgen om goed uit te kunnen leggen wat er mis is gegaan. “Er is een hoop onzin verteld over het Royal Beach Concert.”

Wordt dus alweer vervolgd.Please follow and like us:

Eén reactie

  • Ferry

    Misschien een idee om alle Popstars en X Factor winnaars van de afgelopen jaren bijeen te brengen in Almere.
    Golden Earring is te groot om zich door zo’n Reiche te laten ” piepelen ” ….

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.