Stadsnieuws

Black Friday actie bij de Willemsvaart

Black Friday
Black Friday actie van de Willemsvaart

Aan het eind van dit mooie seizoen komt de Willemsvaart met de volgende ‘Black Friday actie’: Boek & betaal op donderdag 28 of vrijdag 29 november 2019 een boottocht over de Haagse grachten in 2020 (te varen op een –later- uit te kiezen datum) met maximaal 23 passagiers en je krijgt een “Black Friday” korting.

Mijn mail loopt overvol en overal op internet kan je er niet onderuit: het is bijna Black Friday.
Het is, zo lees ik op Wikipedia, in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij.
Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met aanbiedingen. Er zijn winkels die al om drie uur open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten.

Het zijn vaak lokkertjes en veelal helemaal geen échte aanbiedingen in Nederland. Misleidende advertenties dus.
Maar de Willemsvaart heeft nu een echte aanbieding, die je alleen moet boeken en betalen, maar zelfs kan gebruiken in 2020!
Leuk voor een familie-uitje of een bedrijfsuitje bijvoorbeeld.

Je kunt kiezen uit een boottocht van 1,5 uur in de binnenstad van Den Haag, of een boottocht van de stad naar Scheveningen (over Koninginnegracht of Verversingskanaal). Je krijgt 65 euro korting en betaalt dus 200 euro i.p.v. 265 euro voor een tocht van 1,5 uur. Het bedrag is incl. BTW.

Je kunt ook voor een kleinere groep reserveren. T/m 12 passagiers kost het 100 euro in plaats van 145 euro voor 1,5 uur varen in Den Haag, of van de binnenstad naar de kust.
Leuk voor boottocht voor een verjaardag of ander feestje. Je hoeft nu echter nog geen datum te kiezen, dat mag ook in 2020.

Meer informatie en reserveren via e-mail : info@willemsvaart.nl

 

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.