Mens/Maatschappij

Bijzondere stapavond ‘Chillen in de Steeg’

Chillen in de Steeg
wethouder Kavita Parbhudayal opent Chillen in de Steeg

Op dinsdag 5 februari vindt de eerste editie van ‘Chillen in de Steeg’ plaats: een maandelijkse stapavond voor mensen met psychische kwetsbaarheid. Elke eerste dinsdag van de maand kun je in Theater in de Steeg aan het Westeinde onder het genot van live muziek gelijkgestemden ontmoeten. Wethouder Parbhudayal geeft om 18 uur het officiële startsein voor deze stapavond.

Voorzien in een behoefte
Het Haags Steunsysteem krijgt via haar ‘Werktafels’ veel vragen binnen van mensen met psychische kwetsbaarheid. Barbara Cornelissen van het Haags Steunsysteem vertelt: ‘Vragen kunnen gaan over de zoektocht naar passend vrijwilligerswerk tot een plek om te wonen. En geregeld horen we dat er behoefte is aan een speciale stapavond. Twaalf jaar geleden bestond deze maandelijkse stapavond ook, maar dan in café de Vinger. Voor alle trouwe bezoekers van de gezellige avonden destijds in café de Vinger, is er nu ‘Chillen in de Steeg’!

Het programma
Bezoekers betalen voor hun consumpties, de daghap is gratis. Vanaf 17:30 uur is iedereen welkom in Theater in de Steeg aan het Westeinde 165a. Bandsessies zorgt deze avond voor spetterende optredens. Het programma duurt tot 21:00 uur. Deze stapavond wordt mogelijk gemaakt door een werkgroep van enthousiaste cliënten, vrijwilligers, muzikanten, koks, redactieleden en medewerkers van de Stichting Anton Constandse, Haags Steunsysteem en Reakt.

Meer informatie
Via onze facebookpagina en website blijf je op de hoogte: www.facebook.com/ChillenindeSteeg en www.haagssteunsysteem.nl

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.