Uncategorized

Arrenslee huren voor het goede doel!

Arrenslee
Arrenslee vanaf Voorhout
Banka Media voor Avis. Foto: Gerhard van Roon

Een te leuk bericht te laten liggen.
Maak een gratis ritje in de arrenslee op 23 december vanaf het Lange Voorhout en steun tegelijkertijd de Cliniclowns!

Autoverhuurder Avis verhuurt arrenslee voor het goede doel
Bij Avis ben je natuurlijk welkom voor het huren van een personenauto, verhuiswagen, bestelbusje of vrachtauto.
En op vrijdag 23 december kan je zelfs een gratis ritje maken met de Kerstman in zijn arrenslee, die het autoverhuurbedrijf eenmalig ‘verhuurt’ aan bezoekers van de Haagse binnenstad. De opbrengst van het initiatief gaat geheel naar de CliniClowns.

Je stapt in, met je partner, vrienden of gezin, en de Kerstman maakt een ritje met je door winters Den Haag.
Van de grootste kerstboom van de stad, langs feestelijk verlichte winkels, romantische kerststalletjes en mooi aangeklede restaurants.
Kerstmuziek klinkt overal en heel misschien valt er wel een vlokje sneeuw.

Roots in Den Haag
“Het Nederlandse hoofdkantoor van Avis is gevestigd aan de Binckhorstlaan in Den Haag. Met onze Haagse roots willen wij graag iets teruggeven aan de stad. Zo genieten we samen van de kersttraditie”, zegt Wietske Aaftink – Marketing Manager, van Avis. “Het is de gezelligste tijd van het jaar en vanuit je arrenslee kan je dit op een unieke manier meemaken.”

CliniClowns
“We vinden het ook heel fijn om met deze actie CliniClowns te ondersteunen”, aldus Wietske Aaftink. Dit goede doel brengt al sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Inmiddels bezoeken zo’n 70 CliniClowns ruim 100 ziekenhuizen en andere instellingen. Jaarlijks spelen zij met meer dan 90 duizend zieke en gehandicapte kinderen.

Kom langs op 23 december
Op het Lange Voorhout in de Hofstad vindt tot en met 23 december de Royal Christmas Fair plaats. Misschien wel de mooiste kerstmarkt van Nederland, met duizenden bezoekers.
Op vrijdagmiddag 23 december stopt de Kerstman tussen 13:30 en 17:00 uur regelmatig bij de ingang van het evenement: ‘Halte Royal Christmas Fair.’ Op deze plek deelt Avis ook vrijkaartjes uit, waar je zolang er plek is, gratis gebruik van kunt maken.
Voor elk ritje dat gemaakt wordt betaalt Avis 10 euro per persoon aan CliniClowns. Een aanvullende donatie is ook mogelijk voor iedereen die het goede doel extra wil ondersteunen.

Hier de video van deze actie 🙂

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.